Rondwandeling Vesting Gorinchem op uw telefoon

De smartphone vestingwandeling is helemaal bijgewerkt en klaar voor het nieuwe seizoen.
Leuk om eens te proberen!

Voordelen:

 • U kunt de hele wandeling doen, of een gedeelte, of af en toe eens een punt bezoeken.
 • De App houdt namelijk bij welke punten u al gehad heeft en welke niet.
 • Dus u kunt gewoon onderbreken en later weer eens verder gaan.
 • U kunt altijd de plattegrond van de wandeling gebruiken om te zien waar u bent en om naar het volgende punt te navigeren. U kunt met twee vinger in- en uitzoomen op die plattegrond.
 • U heeft gewoon de Gorinchemse vestinggeschiedenis in de broekzak en kunt die raadplegen wanneer u wilt, met tekst, beeld en geluid. Thuis op de bank, of ter plaatse!

Hoe werkt het?
De vestingwandeling werkt met de izi.TRAVEL App, die ook door de VVV’s en diverse musea in Nederland gebruikt wordt.

Ga als volgt te werk:

 1. Ga naar een AppStore en installeer izi.TRAVEL op uw telefoon.
 2. Zet daarna eerst locatiegegevens gebruiken even aan op uw telefoon (indien u dit uit heeft staan), start daarna de App en deze laat zien, welke wandelingen in uw buurt beschikbaar zijn.
 3. Of ga met uw browser naar de site van izi.TRAVEL, kies ONTDEK, dan NEDERLAND, dan GORINCHEM en dan Rondwandeling Vesting Gorinchem.
 4. Indien u datagebruik wilt beperken, kies dan DOWNLOAD. Downloaden kan even duren want deze wandeling bevat veel afbeeldingen en enkele filmpjes.
 5. Wanneer u de vestingwandeling gaat doen dan kunt u dan uw data uitzetten en alleen met de GPS ontvanger van uw telefoon de wandeling doen.
 6. U kunt ook zonder downloaden wandelen, maar dan wordt ook de dataverbinding van uw telefoon gebruikt.
 7. Wanneer u in de buurt van een vertelpunt in de wandeling komt start automatisch de vertelstem. Maar u kunt ook de tekst lezen en de bij dat punt beschikbare afbeeldingen en filmpjes Swipen.
 8. U kunt de vertelpunten ook herkennen aan een messing nagel in het wandelpad. Deze is voorzien van het Mooi Gorinchem vestinglogo. Mocht de GPS ontvangst op uw telefoon soms niet goed werken, dan kunt u bij zo’n nagel zelf het punt op de kaart activeren en de vertelstem starten.

Diverse mensen van de Werkgroep Vesting Gorinchem hebben veel tijd en zorg in deze telefoonwandeling gestoken en hopen dan ook dat u deze kunt waarderen. Maak dan ook gebruik van de mogelijkheid voor een  review met waarderingscijfer. Wij horen graag uw opmerkingen en verbeterpunten, deze kunt u ook sturen naar hugo.ouwerkerk@vestinggorinchem.nl

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s